PÁLYÁZAT:

Cégünket a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. 2009.10.19.-i döntése alapján 3.492.000,- Ft összegű támogatásra érdemesnek ítélte. A támogatást az Európai Regionális Fejlesztési Alapból, valamint a Magyar Köztársaság 2009. évi költségvetéséről szóló 2008. évi CII. Törvény alapján az Uniós Fejlesztések fejezet, Új Magyarország Fejlesztési Terv fejezeti kezelésű előirányzat, Gazdasági Operatív Program jogcímcsoportból kapja Cégünk. Stratégiai célunk a bútorgyártásra alapozott, versenyképes üzleti tevékenység kialakítása. Társaságunk egy ennek megfelelő hosszú távú tervet alakított ki és ehhez igazítja fejlesztéseit. Jelen pályázat célja, hogy a társaság által használt vállalatirányítási rendszert egy modern, a kor kihívásainak megfelelő rendszerre cserélje le, növelve a termelési hatékonyságot, kihasználva az egységes rendszer nyújtotta szinergiákat. A cég három fő tevékenységi körében dolgozók (lapszabászat, bútorgyártás, brikettgyártás) az értékesítésben, gyártásban, folyamatmanagementekben fogják használni az új szoftvert. A pénzügyi részlegnek a számlázások, banki ügyletek és a házipénztár egységes, átláthatóbb kezelése miatt van szüksége az új modulokra. A cégvezetés az összesítések, döntéstámogatás és kontrolling területen fogja hasznát venni a bevezetésre kerülő új rendszernek. A Cég a pályázatban szereplő informatikai fejlesztés segítségével kívánja bevételeit növelni, piaci pozícióit megtartani és erősíteni.

- Egyszerűbb, hatékonyabb logisztikai és gyártási folyamatok.
- Jobb ügyfélkiszolgálás.
- Egyszerűbb erőforrás-tervezés.
- Felhasználóbarát felülettel rendelkező, teljesen integrált megoldás.
- Gyors, zökkenőmentes bevezetés.
- Logikus felépítésű és egyszerűen használható, használata még igen nagy adatmennyiségnél is gyors és kényelmes.
- Minden kereskedelmi, szolgáltatási és termelési folyamatot képes lefedni: a cég egyedi ügyviteléhez alkalmazkodva gyorsítja és követhetővé teszi a napi ügymeneteket.
- Az egyes munkafolyamatok megoszthatók, illetve ugyanazokhoz az adatokhoz egyszerre többen is hozzáférhetnek, akár másik telephelyről is.
- Vonalkódos mobil ügyviteli rendszer kapcsolható hozzá, amely a raktározási, gyártási, nyomonkövetési és minőségellenőrzési feladatokat oldja meg hatékonyan vonalkód-technika segítségével.
- Biztonságosan működik: a rendszer a legmodernebb fejlesztő eszközben, a legmodernebb technológiák alapján készült, így adatvesztés nélkül működik.
- Kifinomult jogosultság-kezelési rendszer: az egyes felhasználók csak a megadott adatokhoz férhetnek hozzá. A cégen belül csak azokba a modulokba léphetnek be amihez jogosultságuk van.
- A fejlesztővel való napi kapcsolat lehetővé teszi, hogy a rendszer fejlesztéséről, korszerűsítéséről és a törvényi változások követéséről folyamatosan gondoskodjunk.
- A beépített eseménykezelő figyelmeztet a határidős tevékenységekre, a rendszerben megvalósítható a teljes munkafolyamat eseményekhez kötött munkafolyamat menedzsmentje.
- Felhasználóbarát kimutatás készítő eszközökkel egyszerűen elkészíthetőek egyedi kimutatások, grafikonos formában is.Fényképek